Spectacol Michael Bolton

diana-matei-taraful-cleante-michael-bolton-026

Michael Bolton a concertat în seara de 16 mai 2013 la Sala Palatului, acesta fiind al cincilea spectacol susţinut în România şi al treilea în Bucureşti. Seara a fost deschisă de către Diana Matei şi Taraful Cleante, Diana fiind aleasă chiar de Michael Bolton să evolueze în deschiderea concertului său, mărturisind că îi place foarte mult vocea ei puternică şi îmbinarea dintre stilul tradiţional şi cel modern. Artista s-a arătat onorată să împartă aceeaşi scenă cu marele cântăreţ, însă nu este prima oară când Diana Matei concertează alături de figuri importante ale scenei muzicale internaţionale. Ea a mai cântat alături de Demis Roussos şi Gianni Morandi.

Sursa: iconcert.ro

Diana Matei şi Taraful Cleante – Argint viu

Îmbrăcată într-o superbă rochie roşie, Diana a urcat pe scenă împreună cu cei din Taraful Cleante şi cei patru dansatori foarte energici, care s-au sincronizat perfect. Timp de 20 de minute au interpretat două piese ale legendei muzicii folclorice româneşti, Maria Tănase, “Foaie verde, foaie lată” şi “Ciuleandra”, şi au continuat cu piesele “De trei zile” şi “De-ar fi sa vii”, melodia regretatei Mihaela Runceanu, artista preferată a Dianei, după cum chiar ea a ţinut să precizeze. Deşi Diana Matei şi Taraful Cleante au fost plini de entuziasm şi au dat tot ce aveau mai bun pe scenă, mulţumind publicului pentru prezenţă, au fost conştienţi de faptul că spectatorii îl aşteptau cu nerăbdare pe Michael Bolton.

Sursa: iconcert.ro

Romania, pe lista preferintelor lui Michael Bolton!

Artistul care a cucerit milioane de inimi a petrecut cu vedetele noastre la after party-ul ce a avut loc la Premier Palace Hotel & Spa, hotelul unde Michael Bolton a fost cazat. Dupa reprezentatie, Michael Bolton a dat autografe, a facut poze cu persoanele prezente atat la concert, cat si la petrerea de after-party. “A fost fenomenal! Si le sunt recunoscator lui Ross Ranallo si echipei lui de organizare, MEI Concerts, pentru efortul depus ca totul sa iasa atat de bine si ma simt minunat! Multumesc publicului care m-a facut sa ma simt excelent pe scena Salii Palatului si abia astept sa ma reintorc in Romania!”, a mai adaugat Michael Bolton.

Sursa: lifestyle.bzi.ro

One Comment

  1. Peste 4.000 de români au făcut ca Sala Palatului să devină neîncăpătoare, aseară, la unul dintre cele mai aşteptate concerte ale acestei primăveri. Spectacolul a debutat cu un mini concert, cu piese româneşti, cântate de Diana Matei şi Taraful Cleante. Bolton a apreciat muzica românească şi a invitat-o pe românca noastră la sfârşitul spectacolului alături de el pe scenă pentru a mulţumi publicului.

    Reply
    1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*